Wandelen in Westerwolde jaarverslag 2020

Home » Archief » Wandelen in Westerwolde jaarverslag 2020

2020…een jaar dat we met ons allen niet snel zullen vergeten. Wij hadden mooie plannen voor 2020. De opening van het beleefpad en onze lustrumviering van het Westerwolde Wandelweekend. Helaas gooide corona roet in het eten. Toch is er wel veel gerealiseerd ondanks alle beperkingen die 2020 met zich meebracht. Met genoegen presenteer ik u dan ook dit jaarverslag. Wandelen in Westerwolde jaarverslag 2020


Want wat in 2020 wel duidelijk is geworden, is dat wandelen weer helemaal hot is. Wandelen kan altijd! En dankzij onze enthousiaste vrijwilligers was dat ook dit jaar weer mogelijk en zijn de wandelmogelijkheden weer uitgebreid. Er zijn 2 bijzondere routes gelanceerd, routes die wandelen weer een andere dimensie en beleving geven. En het zal u niet ontgaan zijn, ook het Westerwoldepad is weer nieuw leven ingeblazen.
Onze trouwe sponsoren ben ik erg dankbaar. Wij realiseren ons heel goed dat 2020 ook voor deze groep erg moeilijk is geweest, en nu nog steeds is. Ondanks alle tegenslagen zijn veel sponsoren onze stichting blijven steunen. Dat is natuurlijk fantastisch.

De contacten met wandelaars, inwoners, terreinbeheerders, overheden en organisaties waren ook in 2020 erg prettig. Dankzij dit mooie netwerk van mensen hebben we weer een mooi wandeljaar gehad. In 2021 is en blijft het onze ambitie om in samenwerking de schouders te blijven zetten onder een van de mooiste wandelgebieden van Nederland. Dit jaar wordt het wandelknoop-puntennetwerk in Westerwolde uitgebreid. Nog meer wandelplezier in Westerwolde!
Graag tot ziens op een van onze wandelpaden,

Jelka Vale, voorzitter Stichting Wandelen in Westerwolde

Reacties zijn gesloten.