VV Bellingwolde op zoek naar vrijwilligers

Home » Archief » VV Bellingwolde op zoek naar vrijwilligers

BELLINGWOLDE – Het afgelopen voetbalseizoen lag op zijn gat door de Covid 19 uitbraak. Iedereen staat te popelen om het nieuwe seizoen weer lekker te voetballen, een wedstrijd bij te wonen en gezellig langs de lijn te staan. Voor een geslaagd seizoen heeft de VV Bellingwolde nog wel een aantal vrijwilligers nodig.

Zo zijn wij dringend op zoek naar mensen die af en toe een keer in de kantine willen staan (dit hoeft niet wekelijks!), met name de zondagmiddag is een probleem. Ook zijn wij nog op zoek naar o.a. een kantineplanner en scheidsrechterplanner.

Meld je aan via vrijwilligerscommissie@vvbellingwolde.nl en dan zullen wij in overleg met jou bespreken wat je kan en wilt doen en wanneer dat jou past.

Voetbal kan alleen bestaan door de vrijwilligers die week in week uit helpen. Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van vrijwilligers. Sommige zijn zichtbaar, andere zijn een stuk minder zichtbaar.

Vrijwilligers vinden is voor clubs anno 2020 moeilijker dan ooit. Iedereen heeft het druk of vindt dat hij/zij niks hoeft te doen omdat er al contributie wordt betaald.

Clubs proberen allerlei manieren om mensen aan te moedigen om te helpen en de club draaiende te houden; hogere contributie, verplicht vrijwilligerswerk, contributie afkopen d.m.v. vrijwilligerswerk etc.

Vrijwilligerswerk is echter ook leuk!;

  1. Je doet iets voor een ander / je maakt je nuttig
  2. Je krijgt er een goed gevoel van dat je anderen blij maakt
  3. Het staat goed op je CV
  4. Je doet meer sociale contacten op
  5. Je leert iets nieuws
  6. Je krijgt waardering

Reacties zijn gesloten.