Tweede “Huiskamerquiz” v.v. Westerwolde gewonnen door Robbert Pleiter.

Home » Archief » Tweede “Huiskamerquiz” v.v. Westerwolde gewonnen door Robbert Pleiter.

Woensdagavond 23 december werd de finale van de tweede “HUISKAMERQUIZ”, georganiseerd door de activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde, gespeeld. Thorben Hulsman, Rik Meendering en Robbert Pleiter hadden zich voor deze finale weten te plaatsen door na vijf speelrondes ex aequo op de eerste plaats te eindigen. Zij kregen deze avond de opdracht binnen een tijdsbestek van twee uur de finalevraag van de quiz online op te lossen. Deze vraag was opnieuw een variant op het bekende TV-programma “Twee voor twaalf”. Geen van drieën had alle antwoorden goed, maar na het opmaken van de stand bleek dat Robbert 12 punten had, Thorben 11 punten en Rik 10 punten. Hieruit mag geconcludeerd worden dat  klaarblijkelijk drie nagenoeg gelijkwaardige finalisten het tegen elkaar opnamen. Zodra de gelegenheid zich voordoet zullen de prijzen, behorende bij deze quiz, overhandigd worden.


Voor de aardigheid is de finalevraag bijgevoegd. Mocht men nog zin en tijd hebben deze op te lossen en willen weten of de antwoorden goed zijn, dan kan men begin januari de antwoorden op Facebook van de v.v. Westerwolde controleren.


In de eerste week van januari komt de activiteitencommissie dan zo goed als zeker proberen met een “januarispel”. Geen quiz, maar geheel iets anders, waar iedereen op een vrij simpele manier opnieuw kosteloos aan deel kan nemen.

Reacties zijn gesloten.