TWAALFDE STEMRONDE “DE BESTE ELF VAN DE V.V. WESTERWOLDE” BEGONNEN

Home » Archief » TWAALFDE STEMRONDE “DE BESTE ELF VAN DE V.V. WESTERWOLDE” BEGONNEN

TWAALFDE  STEMRONDE “DE BESTE ELF VAN DE V.V. WESTERWOLDE” BEGONNEN
Maandag 15 juni is de twaalfde stemronde voor de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” van start gegaan. De twaalfde ronde, omdat er deze en volgende week gestemd kan worden op respectievelijk de beste trainer van de zaterdagafdeling en de zondagafdeling uit de historie van de club.

Dit kan ook nu weer via Facebook van de vereniging of de link bij dit artikel. Een en ander betekent ook dat “De beste elf van de v.v. Westerwolde” qua spelers nu afgerond is .
Vorige week was het binnen de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” de beurt aan de laatste speler, de midvoor (spits). Een “nominatiecommissie”, bestaande uit vijf personen met een lang verleden bij de v.v. Westerwolde, had de week daarvoor namen van verschillende spelers aangedragen. Na 56 stemmen (bijna net zoveel als de week ervoor) bleek dat Piet Boekelo met 80,4 % van de stemmen als winnaar uit de bus kwam en dus de plaats als midvoor in het elftal gaat innemen. De ex-spits van Westerwolde was met het behalen van viervijfde deel van de stemmen in deze ronde de best scorende speler binnen de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde”.
Tot dusver ging het iedere week dus om een bepaalde positie in het elftal. Deze week gaan we verder met de verkiezing van de beste trainer van de zaterdagafdeling die de vereniging heeft gekend. Na het inventariseren van de nominaties bleek dat de namen van acht trainers werden genoemd. Drie van deze trainers doen mee in de stemronde, omdat ze meer dan één nominatie kregen.
Tot en met zondag 21 juni (24.00 uur) heeft men dus de tijd om een stem op de beste trainer van de zaterdagafdeling van Westerwolde uit te brengen. We hopen en rekenen er enigszins op dat er weer massaal wordt gestemd (zie link hieronder). In de week van 22 juni komt dan de beste trainer van de zondagafdeling aan bod. Daarna komt er een eind aan deze dertien weken durende verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde”, inclusief de beste trainers die de vereniging heeft gekend.
https://forms.gle/FUMc66PxKYPmHNzu8

Reacties zijn gesloten.