Twee nieuwe Leden in de Orde van Oranje-Nassau bij brandweer Bellingweddetest

Home » Archief » Twee nieuwe Leden in de Orde van Oranje-Nassau bij brandweer Bellingweddetest

BELLINGWOLDE – Vanavond werden Alidus Hofsteenge (61) en Ontjo Smith (57) uit Vriescheloo Koninklijk onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De twee gedecoreerden ontvingen de Koninklijke onderscheiding op de stoep bij hun voordeur van burgemeester Jaap Velema. Daarnaast ontvingen Gea van der Veen (41) en Gerrie Geuken (48) een oorkonde met een onderscheiding voor hun vrijwilligerswerk bij de brandweer.

Alidus Hofsteenge en Ontjo Smith hebben zich op een bijzonder wijze als vrijwilliger bij de brandweer ingezet. Zij worden gekwalificeerd als personen die zich geruime tijd ten bate van de samenleving hebben
ingespannen en/of anderen hebben gestimuleerd.

  • Alidus Hofsteenge is sinds 13 september 1993 lid van de vrijwillige brandweer. Op dit moment werkt hij als chauffeur, pompbedienaar en manschap bij de blusgroep Bellingwolde.
  • Ontjo Smith is sinds 1 oktober 1993 lid van de vrijwillige brandweer. Op dit moment werkt hij als chauffeur, pompbedienaar en manschap bij de blusgroep Bellingwolde.
  • Gerrie Geuken en Gea van der Veen zijn al 12,5 jaar vrijwilliger voor de blusgroep Bellingwolde. Zij ontvingen hiervoor een oorkonde met een onderscheiding.

Reacties zijn gesloten.