Ter Apeler Sinterklaas Show

Home » Archief » Ter Apeler Sinterklaas Show

28 november 16:00 – 17:00

TER APEL – Halverwege november begint menig kinderhart harder te kloppen. Vol verwachting voor de Sinterklaasintocht. Even leken de coronamaatregelen roet in het eten te gooien in Ter Apel. De traditionele Sinterklaasintocht, met veel publiek, kan immers niet doorgaan. Het bestuur van Ondernemers- en handelsvereniging Mercurius stak de koppen bij elkaar en heeft een ludieke oplossing bedacht: de Ter Apeler Sinterklaas Show.

De Ter Apeler Sinterklaas Show wordt op zaterdag 28 november vanaf een geheime locatie uitgezonden. Gelijk na aankomst van Sinterklaas in Nederland, zijn twee Pieten vooruit gestuurd voor een geheime missie én om de show voor te bereiden. Tijdens deze missie hebben zij allerlei avonturen beleefd. Op de Facebookpagina van Mercurius Ter Apel wordt hierover af en toe een tipje van de sluier opgelicht. Tijdens de liveshow zijn alle avonturen te zien, maken kinderen kans op een telefoontje van Sinterklaas en zijn er leuke prijzen te winnen.

De show is om 16.00 uur te volgen via een livestream. De link naar de livestream wordt op de dag zelf bekend gemaakt via onze website en Facebookpagina.

KLEURPLAAT DOWNLOADEN

Reacties zijn gesloten.