Pand 5 Mode is de nieuwe naam van CuBuz Mode & Zo

Home » Archief » Pand 5 Mode is de nieuwe naam van CuBuz Mode & Zo

VLAGTWEDDE – Pand 5 Mode is de nieuwe naam van de modezaak aan de Wilhelminastraat 5 in Vlagtwedde. In dit pand was tot voor kort CuBuz Mode & Zo gevestigd. “Alleen de naam verandert, voor de rest blijft alles bij het oude”, vertelt eigenaresse Zwanet Buirs “In een gemoedelijke en persoonlijke sfeer helpen wij bij alle wensen en vragen. Want een prettige sfeer bij de aankoop geeft een extra dimensie bij het dragen!”

Zwanet was ook al mede-eigenaar van CuBuz Mode & Zo. Als eigenaresse zet zij nu de zaak voort onder de naam Pand 5 Mode samen met haar enthousiaste team, dat bestaat uit Janita, Lisanne, Emma, Tineke en Renate. Met elkaar leggen zij de klanten in de watten. Ze vertelt: “Pand 5 Mode is een zaak waar dames en heren even heerlijk ongedwongen kunt rondsnuisteren tussen de regelmatig wisselende, modieuze collecties mode en accessoires. Alleen even rondkijken? Dat mag. En wie hulp nodig heeft, helpen wij enthousiast en met veel plezier. Een glimlach in de spiegel maakt ons blij, een blik in de kledingkast thuis houdt onze klanten blij. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid, daaraan besteden wij graag onze tijd en aandacht. De persoonlijke band maakt volgens ons het verschil! Een glimlach is het mooiste wat iemand kan dragen, een mooie outfit kan daarbij net het benodigde zetje geven.” 

Assortiment

Bij Pand 5 Mode heeft de klant keuze uit een breed mode-assortiment. Zo is er een ruime collectie eigentijdse kleding van onder meer Tramontana, Dreamstar en Enjoy te vinden. Voor de comfortabele en draagbare mode heeft Pand 5 Mode Cecil en Jensen in de collectie. De collectie jeans en broeken is van de merken Red Button en Gafair en de collectie badmode Tweka van Ten Cate. Het assortiment dameskleding omvat te veel merken om op te noemen, de belangrijkste merken herenmode zijn Gabbiano, Petrol en Chris Cayne. Op het gebied van onderkleding vindt de klant er een breed assortiment van Ten Kate, van Basic tot Shapewear.

Schoenen van Fabulous Fabs en tassen van Justified en New Rebels maken de collectie helemaal af. Zwanet: “We hebben genoeg in huis om mannen en vrouwen van top tot teen te kleden en helpen mensen daarbij graag om zichzelf eens te verrassen. Andere kleuren, andere stijl…. wij helpen graag bij het proberen. Want juist dat is het mooie van de lokale mode- en kledingwinkel: je kent elkaar en het is leuk om even binnen te lopen. En dat is precies wat wij willen bieden. Het gaat ons erom dat onze klanten tevreden onze winkel uit lopen.”

Hou vooral ook de Facebookpagina van Pand 5 Mode in de gaten voor nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen.

Reacties zijn gesloten.