Nieuw pand Autotechniek Niemeijer blikvanger in Onstwedde

Home » Archief » Nieuw pand Autotechniek Niemeijer blikvanger in Onstwedde

door Jan Johan ten Have

ONSTWEDDE – Het is een ware blikvanger, het fraai vormgegeven nieuwe pand van Autotechniek Niemeijer in Onstwedde. Direct naast het onderkomen waarin het AutoCrew garage- & autobedrijf 9 jaar geleden begon en tot voor kort gevestigd was, verrees de afgelopen maanden het nieuwe, veel grotere bedrijfspand met markant rood kantoordeel. In het nieuwe pand is de kwaliteit en betaalbare service als vanouds. Het team van Niemeijer kan dankzij de extra ruimte nog efficiënter werken.

Eigenaar Willem Niemeijer en zijn medewerkers Henri Streuding en Robert Bleeker zijn bijzonder blij met hun nieuwe onderkomen. Met de nieuwbouw van dit prachtige pand gingen er enkele langgekoesterde wensen in vervulling: meer werkplekken, meer ruimte om efficiënter te werken, een representatieve balie voor professionele ontvangst van klanten en oog voor duurzaamheid met de bijbehorende kostenbesparing op energieverbruik. “Met ons nieuwe pand zijn wij helemaal klaar voor de toekomst”, zegt Willem.

Duurzaamheid en leefbaarheid

Gezonde bedrijvigheid is een levensader voor elk dorp. Met deze investering kiest Niemeijer voor de lange termijn in Onstwedde. En dat is absoluut een mooie impuls voor de leefbaarheid van het dorp. Het pand is bijzonder duurzaam gebouwd. Zo is het voorzien van zonnepanelen en volledig gasvrij. “We voldoen aan de nieuwste milieu-eisen”, zegt Niemeijer. Ook op het gebied van zijn branche – de automotive – is duurzaamheid een hot item. Daarom investeert het bedrijf in het behalen van de certificering Erkend Duurzaam, hét duurzaamheidskeurmerk voor autobedrijven. Daarnaast is Autotechniek Niemeijer door Innovam gecertificeerd voor onderhoud en reparatie van hybride en elektrische auto’s.

Betaalbare service

Wat niet is veranderd, is de vertrouwde kwaliteit en betaalbare service. Bij het Bovag- en AutoCrew-bedrijf kan iedereen met alle merken personen- en bedrijfswagens terecht voor onderhoud, reparaties, onderhoudsbeurten, APK-keuringen, aircoservice, schadeherstel en uitlijnen. In het nieuwe onderkomen is er ook een brug voor onderhoud, reparaties en keuring van campers en bedrijfsauto’s tot 3500 kg. Voor alle merken en type’s personenauto’s, bedrijfswagens en campers beschikt het garagebedrijf over diagnoseapparatuur met de nieuwste software.

Autoverkoop

Verder is Niemeijer specialist in de aan- en verkoop van occasions, er staan altijd diverse tweedehands auto’s te koop. Ook wie een nieuwe auto wil aanschaffen, kan er terecht. Niemeijer levert nieuwe auto’s van alle merken, zowel met traditionele verbrandingsmotoren als hybride of volledig elektrisch. Zo leverde het bedrijf onlangs een gloednieuwe volledig elektrische VW ID.3 aan een tevreden klant. Niemeijer: “Onze kennis van de nieuwste technieken is altijd up-to-date. Naast elektrisch rijden volgen wij ook alle andere ontwikkelingen in de automotive op de voet, bijvoorbeeld die van de brandstofcel. Van oldtimer tot elektrisch, wij hebben het vakmanschap in huis voor onderhoud en reparatie van alle merken en modellen auto’s.”

Stilzwijgend

Niemeijer nam zijn nieuwe pand direct na de bouwvak stilzwijgend in gebruik. Graag had hij dit op feestelijke wijze gedaan om iedereen trots het nieuwe bedrijf te laten zien. Maar vanwege de coronaperikelen kon dit helaas niet doorgaan: “Volgend jaar bestaat ons bedrijf 10 jaar. We hopen dan ter gelegenheid van dat tweede lustrum een feestelijk open huis kunnen houden om ons prachtige bedrijf aan iedereen te presenteren.”

U vindt Autotechniek Niemeijer aan de Luringstraat 40A in Onstwedde. Een afspraak maken kan via tel. (0599) 332255 of info@autotechniekniemeijer.nl. Het bedrijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.autotechniekniemeijer.nl.

Reacties zijn gesloten.