Merills Voetbalschool

Home » Archief » Merills Voetbalschool

Wel of geen voetballer, club of geen club, jongen of meisje? Bij Merill’s Voetbalschool in Vlagtwedde maakt dat allemaal niet, maar gaat het erom om net even beter te willen worden, om net even wat meer te kunnen trainen en om je skills, op je eigen niveau, nog meer te ontwikkelen.

Skills zijn in het voetbal niet alleen maar trucs met een bal! Het gaat ook om de skills om je doorzettingsvermogen te vergroten, het niet willen opgeven, jezelf en ook anderen motiveren en een mindset maken die je leert na te denken over jezelf. In deze is het dan ook de passie van de trainer om zijn eigen kennis, ervaring en vaardigheden over te brengen op de leergierige jeugd en jongeren. En daarom komen dan ook al deze onderdelen aanbod tijdens de trainingen die worden geleid door Merill Wakker en die je kunt volgen in de leeftijdsgroepen 05 t/m 08 jaar – 09 t/m 12 jaar – 13 t/m 16 jaar en 17 jaar en ouder.

De trainingen worden georganiseerd op sportpark de Barlage in Vlagtwedde en wel op de velden van de vv Westerwolde. Ben je geïnteresseerd? Wil je meer info over opgave, dagen en tijden? Dan nodigen we je van harte uit om eens te kijken op www.merillsvoetbalschool.nl en hopelijk zien we elkaar straks op het veld!

Reacties zijn gesloten.