Josien Bakker - Muziek maken daar hou ik van!

Home » Archief » Josien Bakker – Muziek maken daar hou ik van!

Henk Opheikens ontmoet….

Naam: Josien Bakker

Adres: Wollinghuizerweg 140, Vlagtwedde

Geboren: 16-4-’04  te Stadskanaal

Hoe was het begin?

Ik was 6 jaar en ik kreeg op mijn verjaardag de 1e gitaar en  kreeg les van buurvrouw Netty Kolijn, het eerste liedje wat ik van haar heb geleerd is tante Koosje, vervolgens naar de muziekschool en kreeg een aantal lessen van de heer Mendels; daarna les van de heer R. Dijkstra en daarna les van mevrouw S.Elzen-Nobbe en nu bij Erik Bentum. Toen ik 9 jaar was kreeg ik zangles van Susan Paas.

En toen?

We (Wenda Niemeyer en dochter Emma en mijn moeder Ellen en ik) mochten in de kerk een optreden doen; ook ging ik met Emma hobbymatig op zangles bij Susan Paas, ook nu nog samen les bij Klaas Withaar.

Toen kwam er een uitnodiging?

Inderdaad, de Grunneger Weke vroeg om 2 liedjes in het Grunnegs te spelen en uiteraard zingen en dat werd: “hol vol, hol vast”en “leun op mie”; dat gebeurde tijdens de finale van de “schriefwedstried”

En toen?

Alex Vissering was hier ook en nodigde mij uit om een aantal liedjes op te nemen in zijn studio, het vervolg was een uitnodiging van RTV-Noord, waar ik verkort een liedje heb gezongen; daarna uitgenodigd bij Radio Westerwolde  inhet programma Dieverdoatsie bij Jannie de Vries. Vervolgens bij Alex Vissering in zijn studio een 3-tal liedjes opgenomen, bij cafe Martini (rtv-Noord) bij Erik Bats opgetreden.

Is er een wens of mededeling?

Je moet blijven oefenen, dat gebeurt na mijn huiswerk; ik maak muziek omdat ik het leuk vind en ik hoop, dat ik hiermee bezig kan blijven, zodat ik er veel plezier aan beleef!

Reacties zijn gesloten.