Vacature tractorchauffeur

Home » Archief » Vacature tractorchauffeur
Vind jij mens en omgeving belangrijk? Heb jij het lef om dingen soms anders dan normaal te doen? En heb je zin om jouw talenten te (blijven) ontwikkelen? Dan hebben we bij de gemeente Westerwolde de perfecte vacature voor jou! Voor onze locatie in Vriescheloo zijn wij op zoek naar een tractorchauffeur (Allround medewerker openbare werken) voor 36 uur per week. Reageren kan tot 30 november aanstaande.

Wie zijn wij en wat ga jij doen?

Wij zijn een groene gemeente met in verhouding weinig inwoners. We hebben veel cultureel erfgoed in een groot en afwisselend gebied. Het is hier aangenaam wonen, werken en recreëren. Een gebied waar mensen zich mee verbonden voelen. Een uniek gebied waar we trots op zijn en die trots willen we uitdragen! Kom jij bij ons werken? Dan werk je samen met bijna 300 collega’s voor onze inwoners en het liefst mét onze inwoners.

Ideeën en plannen uit de gemeente ondersteunen en stimuleren we. Dat doen we met lef en daarbij doen we dingen soms anders dan normaal. We kijken daarbij eerst hoe we mensen bij elkaar kunnen brengen zodat ze het zelf kunnen doen. Lukt dat niet dan helpen we graag een handje.

Als tractorchauffeur ga je met je collega’s diverse onderhoudswerkzaamheden in het plantsoen, parken en bossingels uitvoeren. Maar ook onderhoud aan zand- en puinlanen, bermen en riolering horen daarbij. Daarnaast word je periodiek ingezet in de calamiteitendienst en in de gladheidbestrijding.

Westerwolde is een jonge gemeente en bestaat pas sinds 2018. Dit betekent dat we nog volop aan het kijken zijn hoe we het beste kunnen werken om onze inwoners zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen we met z’n allen, en we zijn benieuwd wat jij daar van vindt!

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

De buitendienst van de gemeente Westerwolde ontwikkelt zich de komende jaren volop. Deze enthousiaste groep van zo’n 35 medewerkers is in staat calamiteiten adequaat het hoofd te bieden en de openbare ruimte te verzorgen zodat onze inwoners en gasten hier graag verblijven. Bij alles wat gebeurt staat de burger centraal.

Wat breng je mee?

Omdat je aantoonbare ervaring hebt opgedaan met tractorwerkzaamheden en in het bezit bent van rijbewijs T + B + E en eventueel C,  ben je in staat om de werkzaamheden zonder hulp van anderen uit te voeren. Er zijn ook werkzaamheden die in teamverband worden uitgevoerd. Jouw optimale inzet voor het team wordt bijzonder gewaardeerd. Je draagt bij aan een goede samenwerking door duidelijk te communiceren en  afspraken na te komen. Je biedt hulp als daarom wordt gevraagd en je stelt je open om van collega’s te leren. Jouw klantgerichte manier van werken zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn.                                           

We vinden naast het beschikken over technische kennis voor het werken met tractors en machines, veiligheid erg belangrijk. Vandaar dat je voor deze functie moet beschikken over een geldig Vca-certificaat en de training ‘Veilig werken langs de weg’ moeten hebben gevolgd. Om mee te kunnen draaien in de calamiteitendienst heb je de training NEN 3140 VOP gevolgd.

Wat bieden we je?

  • Een afwisselende functie waarin je je talenten kwijt kunt en jezelf kunt ontwikkelen.
  • De functie (medewerker technische uitvoering III) is gewaardeerd in schaal 5 (maximaal € 2.765,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
  • Je krijgt eerst een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Bevalt jou en ons dit goed dan kan dit een vaste arbeidsovereenkomst worden.
  • Een individueel keuzebudget van 17,05% (geld dat je maandelijks flexibel kunt inzetten voor zelf gekozen doelen. Het is de optelsom van de eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en levensloopbijdrage).

Wat je ook nog moet weten

  • De ingangsdatum van je werkzaamheden is zo spoedig mogelijk. Daarbij houden we natuurlijk rekening met je eventuele huidige werk.
  • Verder is voor deze functie een Verklaring omtrent het Gedrag vereist.

Ben je enthousiast over deze functie?

Mooi! Laat het ons op jouw eigen manier uiterlijk 29 november a.s. weten via gemeente@westerwolde.nl onder vermelding van vacaturenummer 118057. Voor de  sollicitatiegesprekken zullen we passende maatregelen nemen ter voorkoming van coronaverspreiding. De gesprekken staan gepland op maandag 7 december a.s.

Meer weten?

Neem dan contact op met Remko Cannegieter, teamleider Openbare Werken. Je kunt je vragen mailen naar r.cannegieter@westerwolde.nl. Eventueel kun je ook bellen naar het algemene nummer van de gemeente via (0599) 320 220. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Reacties zijn gesloten.