Dienstverlening Akkermans in Vriescheloo neemt Reit Grondverzetbedrijf over

Home » Bedrijfsnieuws » Dienstverlening Akkermans in Vriescheloo neemt Reit Grondverzetbedrijf over

VRIESCHELOO – Reit Grondverzetbedrijf in Vriescheloo is op 1 juli overgenomen door Dienstverlening Akkermans in diezelfde plaats. Hiermee dragen de oprichters Derk en Nannet Reit na ruim veertig jaar het stokje over. De nieuwe eigenaar Mark Akkermans hoopt veel klanten van Reit te blijven voorzien van de bekende diensten, service en kwaliteit.

Dienstverlening Akkermans is al vele jaren actief in het grondverzet. Het bedrijf in Vriescheloo bedient daarmee met name klanten in Duitsland. “Vanwege groei zochten wij uitbreiding van ons machinepark. De overname van het mooie machinepark van Reit was voor ons een kans”, zegt Akkermans. Hij nam diverse machines over, waaronder drie kranen met diverse bakken en aanbouwdelen. Ook introduceerde Derk Reit hem bij vele klanten: “Onze klanten zijn natuurlijk vrij in hun keuzes. Maar wij hopen dat Mark en Nicole van veel van onze klanten de kans krijgen om zich te bewijzen. En wij hopen dat zij net zo veel plezier mogen beleven aan het draaiende houden van zijn bedrijf als wij dat hebben gehad. Aan hun enthousiasme zal het niet liggen.”

Grondverzetbedrijf Reit

Derk en Nannet Reit kochten in 1979 hun eerste mobiele kraan. In de loop der jaren groeide de onderneming uit tot een allround grondverzetbedrijf met een divers machinepark. Naast grondverzet verzorgt het bedrijf diensten zoals bestrating, inzet van vuilwaterpompen, klepelmaaien en kilveren voor onder meer particulieren, de agrarische sector, de bouw, civiele techniek en (semi-) overheden.

Hartelijk dank

De bestaande naam van het bedrijf verdwijnt. Dienstverlening Akkermans wordt de nieuwe naam. “Wij zijn blij dat wij na ruim veertig jaar ons bedrijf op deze prettige manier kunnen overdragen. Dat het op dezelfde voet wordt voortgezet in ons eigen dorp Vriescheloo, mag je toch wel heel bijzonder noemen”, zegt Reit, tot slot. “Hierbij willen wij al onze klanten oprecht en hartelijk danken voor het vertrouwen dat zij de afgelopen tientallen jaren in ons hebben gesteld. Wij wensen Mark en Nicole heel veel succes bij het runnen van hun onderneming.”

Reacties zijn gesloten.