Carnaval 2021 vier je thuis met de Kloosterwiekers, hossend voor de buis!!!

Home » Archief » Carnaval 2021 vier je thuis met de Kloosterwiekers, hossend voor de buis!!!

Carnaval 2021 vier je thuis met de Kloosterwiekers, hossend voor de buis!!!

Eindelijk kunnen wij ons alternatieve carnavalsprogramma met jullie delen. Heel veel is er dit seizoen niet mogelijk, maar carnaval gaat altijd door! Zo ook op ’t Klooster & de Wieke! Vanaf 1 februari zullen wij als Kloosterwiekers er voor zorgen dat het gehele dorp weer als ’t Klooster & de Wieke door het leven gaat en feestelijk is aangekleed met onze oranje vlaggen.

We dagen de inwoners van Ter Apel uit, deze periode ook de vlag met ons uit te hangen, of zelfs iets verder te gaan dan dat! We starten namelijk een versierde woning/tuinen competitie. Voor de drie mooiste versierde en aangeklede woningen/tuinen reiken Prins & Vorst op zaterdag 13 februari mooie prijzen uit! Wilt u hier aan meedoen, stuur een mail naar optocht@kloosterwiekers.nl, we nemen u dan graag mee in de jurering!

Helaas dit jaar geen bonte carnavalsoptocht, maar voor onze trouwe deelnemers aan de optochten van de afgelopen jaren organiseren we zaterdag 6 februari vanaf 21:00 uur dan een online pubquiz, deze liveshow wordt gepresenteerd door onze eigen Prins Wim de 1e en onze ceremoniemeester van CV De Kloosterwiekers. Een zinderende quiz waarbij we onze optochtdeelnemers o.a. testen op hun parate carnavals-, en Kloosterwiekerskennis. Ook dit jaar zullen er dus weer winnaars zijn van een uniek hoorntje van de Kloosterwiekers!

Welke wagenbouwers- of loopgroep gaat met deze unieke eer de geschiedenisboeken in??

Daarnaast hebben we een vertrouwde live line-up qua artiesten waar we erg blij mee zijn, De Dikdakkers, Feest DJ Kevin Platen en DJ Hermen geven acte de préséance. We vragen de optochtdeelnemers dan ook zaterdagavond 6 februari a.s. in de agenda te noteren. De deelname is gratis. Per deelnemende wagenbouw- of loopgroep kun je met meerdere subgroepjes inschrijven, zodat je per woning/locatie binnen de huidige corona regels mee kunt spelen. We vragen jullie je per ommegaande op te geven via optocht@kloosterwiekers.nl, als jullie als wagenbouw- of loopgroep aan dit unieke online-evenement willen deelnemen. Wij beloven dat dit een knallend carnavalsfeest zal worden zoals jullie van de Kloosterwiekers gewend zijn, met een after-party waarbij het onmogelijk is om niet in juiste carnavalssferen te komen.

Op zaterdag 13 februari organiseren we vanaf 20:30 uur Dé Kloosterwiekers online Carnavalskrakermuziekbingo,  i.s.m. Ondernemers- en handelsvereniging Mercurius Ter Apel. Dit doen we samen met onze trouwe artiesten! Een avond voor iedereen die voor een leuk feestje in is (geschikt voor het hele gezin). Iedereen kan middels het kopen van een bingokaart (€ 5,- per stuk) deelnemen aan deze fantastische avond.

Deze bingokaart staat niet vol met getallen, maar met muzieknummers van artiesten, die niet zouden misstaan op het grootse carnavalsfeest op ’t Klooster en de Wieke. De muzieknummers zullen worden gespeeld door de presentator van de muziekbingo of door Feestband Moeflons.  Voor deze muziekbingo hebben we samen met Handelsvereniging Mercurius voor een geweldig prijzenpakket gezorgd. Deze denderende liveshow wordt ook weer gepresenteerd door onze eigen Prins en ceremoniemeester. De afterparty zal worden verzorgd door DJ Kevin Platen en DJ Hermen.

In de loop van volgende week zal de verkoop van de bingokaarten starten. Meer informatie over de exacte start van de verkoop en de voorverkoopadressen zullen we z.s.m. delen.

Uiteraard zullen we de ouderen (80+) en zieke inwoners van Ter Apel ook dit jaar niet vergeten. Op donderdag 11 februari, zullen wij hen, geheel corona-proof een attentie komen brengen.

Reacties zijn gesloten.