Carnaval 2020/2021 op ‘t Klooster en de Wieke zal anders zijn

Home » Archief » Carnaval 2020/2021 op ‘t Klooster en de Wieke zal anders zijn

TER APEL – Ook de Kloosterwiekers hebben een besluit genomen. De kogel is door de kerk….In februari 2021 zal er ook op ’t Klooster en de Wieke géén carnavalsoptocht en geen tentfeesten plaatsvinden zoals we dat de afgelopen jaren hebben gedaan. De huidige beperkende maatregelen omtrent het corona-virus en de actuele ontwikkelingen rondom dit virus bieden weinig hoop dat in februari deze grote publieksevenementen weer mogelijk zijn. We moeten onze verantwoordelijkheid hierin nemen en nu tijdig duidelijkheid bieden. De voorbereidingen zouden immers nu al weer moeten starten. We hebben dit besluit gezamenlijk met alle regionale carnavalsverenigingen genomen.

Dit besluit zal vast niemand verbazen, maar toch hebben we lang de hoop gehad om de bevolking van Ter Apel en omgeving weer een fantastisch feest voor te schotelen met een prachtige carnavalsoptocht en dito feesten in ons mega feesttentencomplex. Helemaal na zo’n lange periode van beperkende maatregelen en daarmee gepaard gaande behoefte aan plezier en gezelligheid. Na ons 55 jarig jubileumseizoen waren we helemaal klaar om weer een nieuw hoofdstuk aan onze rijke historie toe te voegen. Voor de Kloosterwiekers staat in ieder geval vast dat we de komende weken en maanden alles op alles zetten om ook carnaval in corona-tijd te kunnen vieren. Niet zo groots en massaal zoals we gewend waren, maar toch. Binnen de vereniging leven veel ideeën hoe we toch aandacht kunnen schenken aan het carnaval. Hiervoor gaan we ook binnenkort alle wagenbouwers en loopgroepen benaderen. Want we willen graag samen met jullie tot een uniek, corona-proof programma komen.

We roepen jullie dan ook op om met ons mee te denken, zodat we ook komend carnaval Ter Apel weer positief op de kaart zetten….

Kloosterwiekers, Alaaf!!!

Reacties zijn gesloten.