Boek - Landschapsbiografie van Westerwolde nu bestellen.

Home » Archief » Boek – Landschapsbiografie van Westerwolde nu bestellen.

Landschapsbiografie Westerwolde
Ontdek het verhaal over de ontstaansgeschiedenis, kwaliteiten en toekomstmogelijkheden van Westerwolde in de Landschapsbiografie Westerwolde. Het boek gaat niet uitsluitend over het landschap, maar is ook een biografie over de mensen. Tientallen generaties bewoners, voorbijgangers en buitenstaanders, hebben het landschap in de loop gemaakt tot dat wat het nu is, en doen dat ook nu en in de toekomst. De Landschapsbiografie geeft een compleet overzicht van het unieke landschap en rijke geschiedenis van Westerwolde.

Beschermers van Het Groninger Landschap krijgen € 4,95 korting en reserveren de Landschapsbiografie Westerwolde voor € 35,00!

Landschapsbiografie Westerwolde
Pagina’s: ca 512
Formaat: 32 x 24 cm
Uitvoering: Gebonden boek, rijk geïllustreerd incl. kaarten
ISBN: 9789023257561

Natuur in het landschap van Westerwolde
Natuur in het landschap van Westerwolde
 is een prachtige gids met een uitgebreide omschrijving van de natuur rondom Westerwolde tegenkomt. Niet eerder werd de flora en fauna van dit veelzijdige en boeiende landschap zo uitgebreid beschreven. De gids vormt een prachtige combinatie met de Landschapsbiografie van Westerwolde.

Beschermers van Het Groninger Landschap krijgen € 2,00 korting en reserveren het boek Natuur in het landschap van Westerwolde al voor € 14,50!

Natuur in het landschap van Westerwolde
Pagina’s: ca 128
Formaat: 24 x 24 cm
Uitvoering: Gebonden boek, rijk geïllustreerd
ISBN: 9789023257967

Zowel Landschapsbiografie Westerwolde als Natuur in het landschap van Westerwolde worden in het voorjaar van 2021 gepubliceerd. Het duurt dus even voordat je jouw reservering ontvangt.

Reacties zijn gesloten.