AFSCHEID LARS VAN RAVENHORST NA LAATSTE TRAINING VAN HET SEIZOEN

Home » Archief » AFSCHEID LARS VAN RAVENHORST NA LAATSTE TRAINING VAN HET SEIZOEN

Vlagtwedde: Terwijl de drie “greenkeepers” druk doende waren de beregeningsinstallatie weer op het grasveld te zetten, vond donderdagavond 11 juni op het naastgelegen kunstgrasveld de laatste training van de v.v. Westerwolde van het zo abrupt afgebroken voetbalseizoen plaats. Een nagenoeg complete, deels nieuwe selectie werkte onder leiding van Lars van Ravenhorst een gezellige en ongedwongen “anderhalvemetertraining” af, waarbij voetvolley, afronden op het drietal aanwezige keepers en een laatste strafschop centraal stonden.

Direct na afloop van deze training werd er op informele wijze afscheid genomen van Lars van Ravenhorst die twee seizoenen lang het keurkorps van de Vlagtwedders onder zijn hoede had. En zoals algemeen bekend, niet zonder succes. In het eerste seizoen onder zijn leiding werd na een lange nacompetitie promotie van de vierde naar de derde klasse bewerkstelligd en het doel om zich in deze nieuwe klasse te handhaven werd daarna ook gehaald. Dat wil zeggen, na 15 van de totaal 26 te spelen wedstrijden stonden de roodwitten op een veilige elfde plaats met op dat moment een totaal van 16 wedstrijdpunten. En dit alles mag van een beginnend trainer als een prima resultaat worden beschouwd.
Op het terras voor de kantine werd na afloop van de training door bestuurslid en elftalleider Leo Teuben een korte toespraak gehouden, waarna Lars een tweetal lijsten met daarin foto’s van de hoogtepunten van de twee afgelopen seizoenen werd aangeboden. Na een afscheidswoordje van Lars, waarin hij iedereen bedankte voor de prettige samenwerking, stelde de ook aanwezige nieuwe trainer voor het komend seizoen, Richard Streuding uit Onstwedde,  zich voor. Hoewel de anderhalvemeter bij dit afscheids- en presentatiegebeuren enigszins uit het oog werd verloren, was het al met al een gezellige laatste avond van het competitiejaar als waardig slot van een in alle opzichten historisch seizoen.

Reacties zijn gesloten.