Item afbeelding

Veerbeek Veiligheidsnetten

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Veerbeek Veiligheidsnetten is een bedrijf dat al 20 jaar zorgt voor verhuur en montage van veiligheidsnetten en randbeveiliging bij bouwprojecten, maar ook verkoop van allerlei soorten netten. Te denken valt aan netten voor lichtkoepels, lichtstraten, voetbaldoelen en natuurlijk allerlei soorten maten veiligheidsnetten. De veiligheidsnetten (valnetten) worden horizontaal aangebracht onder de constructie, zodat het gevaar van het vallen van de personen, die boven deze netten moeten werken (dakplaten leggen, vloerdelen leggen, lichtkoepels plaatsen e.d.), geminimaliseerd wordt.

Ons bedrijf is gevestigd in Sellingen. Alle werknemers zijn in het bezit van hun VCA*-certificaat en zijn dus op de hoogte van de eisen die de arbeidsinspectie stelt tevens zijn we allen in het bezit van een hoogwerker certificaat. Deze eisen hebben betrekking op zowel de veiligheidsnetten en randbeveiliging zelf, als op de manier waarop deze veiligheidsnetten en randbeveiliging aangebracht moet worden.

Onze werkzaamheden vinden plaats in het hele land en ook over de landsgrens (vnml. Duitsland, maar ook in Engeland en België). Onze opdrachtgevers zijn dan ook gevestigd door het hele land.Van Alkmaar tot Nijmegen en van Maassluis tot Groningen. De opdrachten in Duitsland zijn van Duitse en Nederlandse opdrachtgevers.

Kortom als u veiligheidsnetten en/of randbeveiliging nodig heeft, moet u bij Veerbeek Veiligheidsnetten zijn, want dan weet u dat het goed en veilig gebeurt!