Item afbeelding

Vakantieboerderij De Leede

Eigenaar van deze zaak?

Welkom bij Vakantieboerderij De Leede – Wat bieden wij?

Het luxe vakantiehuis is gelegen op een mooie plek aan de bosrand. 
Er is een groot overdekt terras en een prachtige tuin om lekker van te genieten.
Bij de boerderij is een groot speelveld waar je kan voetballen e.d.
Voor de kinderen is er een pony waar ze op mogen rijden . 
Voor een gezellige avond is er een brand ton met hout. 
Er is een recreatiemeer in de buurt met helder zwemwater. 
Huisdieren zijn welkom. 

Voor wat er allemaal te doen is in de buurt…… kunt u op de website vinden onder uitgaantips

Wij hebben voor u een riante vakantie-boerderij te huur, geschikt tot 14 personen, voorzien van een grote kamer met open keuken.Er zijn totaal 5 slaapkamers. Beneden is er één slaapkamer grenzend aan de badkamer met twee wastafels en twee douches. Boven zijn er 4 slaapkamers.

Het geheel is voorzien van veel luxe zoals  kleurentelevisie,  koffiezetapparaat, oven,  magnetron, afwasmachine en wasmachine.  Voor de zomeravonden is er een barbecue en een brandton om gezellig omheen te zitten. 

Er is een groot speelveld en een pony waar de kinderen op mogen rijden. Voor de paardenliefhebber’s is er de mogelijkheid om paarden mee te nemen. We beschikken over mooie stallen, spuitplaats, grote buitenmanege en longeerring. Je kunt hier mooie buitenritten maken door de bossen. Ook uw huisdieren zijn van harte welkom.

Het is gelegen in een landelijke en  bosrijke omgeving met verschillende routes door het mooie Westerwolde. Ook is er in de buurt een groot recreatiemeer met schoon, helder water om heerlijk te zwemmen. In de buurt zijn verschillende attracties te bezoeken zoals dierentuin Emmen, de vesting Bourtange, Kabouterland in Exloo.

Ook zijn er verschillende (binnen) zwembaden in de buurt.

 

Landelijk, bossen, bosrijk, natuurgebied, Westerwolde, luxe vakantieboerderij, 14 personen, 14 persoons, vakantie, weekendje, gehele jaar, wandelen,  ponies, veldritten, zwemmen, vuurton, speelveld, ruim speelveld, genieten, ontspannen, overdekt terras, rust, ruimte, manege.