Item afbeelding

Taxatie & Expertise Bureau Houtman

Eigenaar van deze zaak?

Taxatie & Expertise Bureau Houtman: Voor Taxatie van klassieke voertuigen

Het nut van een taxatie
Wanneer U eigenaar bent van een klassieker is waarschijnlijk Uw grootste angst dat Uw klassieker schade oploopt. In veel gevallen is er veel tijd en geld besteed aan b.v. restauratie en is de dagwaarde van het voertuig daardoor veranderd, dus is het raadzaam de waarde die het voertuig heeft vast te laten leggen door een deskundige.
Uw klassieker laten taxeren is niet alleen raadzaam wanneer deze op de weg komt, ook wanneer de klassieker in “stalling “ staat e/o nog in restauratie is kunnen er vervelende dingen gebeuren. Wanneer U, b.v. bij schade, Uw verzekeraar aanspreekt is het prettig wanneer U in het bezit bent van een taxatie rapport.

U zult dus, wanneer U de klassieker gaat verzekeren de vraag krijgen of het voertuig getaxeerd is. Bij het vaststellen van de waarde wordt uitgegaan van een groot aantal factoren. Om een aantal te noemen: exclusiviteit – originaliteit – restauratie – compleetheid – functioneren enz.

Het totaalbeeld van betreffende klassieker wordt vastgelegd in het rapport waardoor de verzekeraar een goed beeld krijgt van het te verzekeren voertuig. Om dit “beeld” kompleet te maken worden, door ons gemaakte, foto’s van het voertuig aan het rapport toegevoegd. Het is raadzaam bij Uw verzekeraar te informeren naar de geldigheidsduur van een taxatie rapport. Dit voorkomt nare verrassingen wanneer U b.v. schade moet melden en te horen krijgt dat Uw rapport niet recent genoeg is

Wij taxeren op afspraak.
Welke voertuigen taxeren wij: Auto’s – Vrachtwagens – Motorfietsen-Bromfietsen – Tractoren- Caravans-Campers etc.

 

 

taxeren;taxatie;klassiek;oldtimer;klassieker;caravan;camper;vrachtwagen;bromfiets;motoren;motoren;tractor;tractoren;tractor;waarde;bepaling;voertuig