Item afbeelding

Peddel en Pedaal Westerwolde

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Uw ideale dagje uit in een verrassend gebied! Kanoën en fietsen in Westerwolde

De kano- en fietstrajecten voeren u langs en door prachtige natuurgebieden. De kanotrajecten gaan over de riviertjes de Ruiten Aa, de Westerwoldse Aa die in een beschermd natuurgebied liggen. Aan de hand van zogenaamde knooppunt-fietsroutes kunt u verschillende routes volgen door het gebied. U kunt ook een route mee krijgen voor onderweg. Wij bieden diverse arrangementen aan. Ontdek Westerwolde in combinatie met kano, kajak of fiets. Peddel en pedaal is voor u de ideale dag uit in een verrassend gebied.

Stap bij een station in een kajak of Canadese kano en verken Westerwolde. Het rustige riviertje de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa slingeren dwars door Westerwolde. Stop onderweg voor een heerlijke picknick of geniet op een terras ( indien mogelijk) van een hapje en een drankje. Bij een station aangekomen ruil je de kano/kajak, om op de fiets terug te keren naar naar het startpunt. Da’s nog eens ontspannen! U huurt een kano, kajak of een fiets voor een dag of dagdeel. Ieder Station beschikt over een aantal kajak’s en Canadese kano’s en fietsen. U kunt zelf kiezen, stapt u alleen of met meerdere personen in de kano. (Kajak 1 persoon, Canadese kano meerdere personen)

Omdat er vrijwel geen stroming is op de Ruiten Aa en Westerwoldse Aa kunt u zowel stroom op als stroom afwaarts varen. U kunt een kanotocht starten vanuit 3 locaties: Camping de Barkhoorn, Villapark Weddermeer en Hotel de Waalehof (in overleg zijn er meerdere op- en afstapplaatsen).

Bij Peddel en Pedaal bent u op het juiste adres voor een sportief avontuur in Westerwolde op en rond het riviertje de Ruiten Aa en de Westerwoldse Aa. Alleen, met uw partner of gezin, maar ook grote(re) groepen zijn van harte welkom om te komen varen en fietsen. Elke kano of kajak wordt geleverd met tonnetje, indien nodig uitleg, routekaart, instapbegeleiding en verplicht zwemvesten.

 

 

 

 

kano;kajak;fiets;fietsen;ontspanning;avontuur;natuur;uitje;varen;boot;picknick;groepsuitje;personeelsfeest;gezinsuitje;terras;recreatie;uitstapje;toerisme;arrangement