Item afbeelding

Morendo uitvaartzorg

Eigenaar van deze zaak?

Bij Morendo is uw uitvaart in professionele handen. We nemen echt de tijd voor u, zodat u verzekerd kunt zijn van een uitvaart die bij u past. Ook zijn we helder over de kosten, want u wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Wilt u in een vroeg stadium uw uitvaart voorbereiden? Dan raden wij u een voorgesprek aan. Het is rustgevend voor u en uw nabestaanden wanneer uw uitvaartwensen duidelijk op papier staan.

Morendo is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Wij kunnen u eerlijk en neutraal blijven adviseren, omdat we geen prijsafspraken hebben met uitvaartverzekeraars en leveranciers.

Hebt u een uitvaartverzekering? U bent altijd vrij om zelf uw uitvaartverzorger te kiezen. Morendo uitvaartzorg streeft ernaar de herinnering aan de overledene levendig te maken door persoonlijke aandacht en deskundige zorg. Bovendien heeft u bij Morendo nog een voordeel.

Iedereen heeft recht op een waardig afscheid. Daarom doen we ons uiterste best om iedere uitvaart met waardigheid te verzorgen, waarbij elke opvatting of overtuiging wordt gerespecteerd.