Item afbeelding

Molema Assurantie Groep

Eigenaar van deze zaak?

Onder de namen Molema Assurantiën en Wolters & Renkema Assurantiën hebben we een ruime ervaring opgebouwd op gebied van verzekeringen en financiële dienstverlening. Deze dienstverlening kenmerkt zich door onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Onze activiteiten zijn erop gericht om een duurzame relatie met u te onderhouden en uw belangen optimaal te behartigen. We doen onze uiterste best u een uitstekende service te verlenen. Tenslotte is uw belang ook ons belang.

We hebben bij diverse maatschappijen een schaderegelingsbevoegdheid en kunnen daarmee onze reputatie van een zeer snelle schadeafwikkeling hoog houden. Spreekt onze persoonlijke en professionele aanpak u aan? Bel ons op of stuur een e-mail. Wij nemen dan snel contact met u op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Uiteraard bent u ook welkom op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 6 in Blijham. We staan u graag te woord.

Wij zijn lid van de Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. De Adfiz-adviseur staat voor onafhankelijkheid en deskundigheid op het gebied van financiële advisering.

 

 

 

auto;verzekering;advies;levensverzekering;brandverzekering;inboedel;financieel;tussenpersoon