Item afbeelding

Buitengoed Het Achterdiep

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

U bent van harte welkom bij Buitengoed het Achterdiep. 

Heerlijk rustig gelegen aan de rand van Ter Apel en rondom in de landerijen. U kunt volop genieten van de agrarische activiteiten van de omringende boerderijen. Niets lekkerder dan de lucht van vers gemaaid gras en niets mooier dan de bloeiende aardappelvelden.  

Buitengoed Het Achterdiep is een klein en gemoedelijk recreatiebedrijf met minicamping, twee vakantieappartementen, een hooitel en een verhuurcaravan. Het is een ideale uitvalsbasis voor mensen die van rust houden en graag willen wandelen, fietsen of gewoon lekker luieren.

Door de verschillende accommodatiesoorten is het mogelijk voor kampeerders en niet-kampeerders toch fijn samen vakantie te vieren.

Uw gastvrouw  is Gerda Toussain en zij wordt regelmatig bijgestaan met raad en daad door haar beide dochters. Ons doel is ervoor te zorgen dat u zich snel thuis voelt en een onvergetelijke vakantie hebt.

Alle dagen zult u genieten, maar op zondag wordt u extra verwend. Alle gasten worden bij het ontbijt getrakteerd op gratis vers afgebakken broodjes.

 

camping, appartementen, hooitel, huurcaravan, arrangementen, familiefeestjes, kapschuur, ontbijt, fietsen, electrische fiets, oplaadpunt, kronkelwegen, intiem, hei, bos, akkerland, beekjes, glooiingen, historische panden, gezellige dorpen, vekabo, ACSI, moi, informatiecarravan, stroomdalroute