Item afbeelding

Haukje Hoeve

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Welkom bij Haukjehoeve.

Wij verzorgen het frezen van uw tuin, ook het maaien en hooien van uw kleine weilanden is onze specialiteit, verder hebben wij eieren, klein fruit, aardappelen & geitenmelk voor bedrijven, instellingen en particulieren. Verder hebben wij ons gespecialiseerd in de teelt van aalbessen.

Wij verbouwen zelf onze groenten en fruit en doen dit zonder chemische middelen te gebruiken of tenminste te beperken. U kunt bij ons terecht voor seizoensfruit, hierbij kunt u denken aan aardbeien, bessen, bramen, taybessen, druiven & pruimen. Ook hebben wij melkgeiten dus voor verse geitenmelk kunt u ook bij ons terecht. Verder telen wij aardappelen en kunnen wij u een vers scharreleitje aanbieden !

Met groot enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Groningen. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Mussel en omgeving.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten.

Wij staan in de zomermaanden met onze kraam op de kwekerij, het is ons streven om dit in de toekomst  uit te breiden tot enkele markten in de omgeving van Mussel/Onstwedde.

 

Service, kwaliteit, continuïteit, brede ervaring, klein fruit,  aardappelen, marktkraam, aardbeien, bessen, bramen, taybessen, druiven, pruimen