Item afbeelding

Gordijnen Atelier Anneke / Handwerkshop Anneke

Uren Open:
Maandag:
9.00 - 17.00 uur
Dinsdag:
9.00 - 17.00 uur
Woensdag:
9.00 - 17.00 uur
Donderdag:
9.00 - 17.00 uur
Vrijdag:
9.00 - 13.00 uur
Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Gordijnenatelier Anneke in Onstwedde is gespecialiseerd in een breed scala aan naai- en borduurwerken en woninginrichting.

Anneke werkt niet alleen in opdracht van woninginrichtingsbedrijven, ook verzorgt zij naai-, borduur- en verstelwerkzaamheden voor particulieren. Zo kan iedereen er terecht voor het verstellen en repareren van kleding, werkzaamheden van klein tot groot. Ook maakt Anneke kleding, bijvoorbeeld voor uitzonderlijke maten en verkleedkleding.

Naast de Gordijnatalier heeft Anneke ook een handwerkshop. De handwerkshop biedt een ruim assortiment aan breiwerken, haken, wol, patronen, mutsen en advies. Daarnaast heeft Anneke een handwerkclubje opgericht! Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Anneke.

 

Grote collectie, gordijnen, lamellen, vouwgordijnen, jaloezieën, borduurwerk, rolgordijn, vitrages, stoffen, kinderstoffen, damesstoffen, decoratiestoffen, babykamerstoffen, theaterstoffen,fournituren, ringen, roede, plooien, maatadvies, inspiratie, professioneel, handwerk, knutselen,