Item afbeelding

Fencafe

Uren Open:
Maandag:
9.00 - 17.00
Dinsdag:
9.00 - 17.00
Woensdag:
9.00 - 17.00
Donderdag:
9.00 - 17.00
Vrijdag:
9.00 - 17.00
Eigenaar van deze zaak?

Welkom bij FenCafé®
Op zoek naar Koffie, koffieautomaten of verkoopautomaten, dan bent u hier op het juiste adres. Wij leveren naast de automaten ook de ingrediënten voor de automaten. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende service niveaus.
Wij zijn een klein en stabiel bedrijf die niet alleen (vending) Cafe-, Cool- en Snack-automaten, maar ook coolers naast de automaten levert, samengevat alle (vending) automaten voor klein naar groot.

Een lekkere kop koffie werkt sfeer verhogend bij uw medewerkers, daarnaast zullen uw klanten dit ook waarderen. Uit onderzoek is gebleken dat een goed kopje koffie de werklust verhoogt. Verhoog ook de werklust van uw werknemers door een van onze koffieautomaten misschien wel één die ook cappuccino, latte macchiato uitgeeft.
Wij zijn dealer van Animo- Etna en Rheavendors-automaten (ook levering van Necta en Wittenborg) dat voor kwaliteit en service staat. Verder zijn wij al vanaf 1993 bezig in de koffie wereld en de kunst is om een kwaliteits produkten neer te zettten bij de klant. Dat betekent dat je goed moet luisteren naar de mensen in het veld.
Wij gaan samen met u voor kwaliteit en voor een goede betrouwbare samenwerking.

 

 

 

 

 

koffie;thee;cacao;snacks;coolers;verkoopautomaten;koffieautomaten;koffiemachine;vending;cappuccino;latte macchiato;animo;etna;rheavendors;necta;wittenborg