Item afbeelding

Kadodrogist Perton

Uren Open:
Maandag:
8.30 - 18.00 uur
Dinsdag:
8.30 - 18.00 uur
Woensdag:
8.30 - 18.00 uur
Donderdag:
8.30 - 18.00 uur
Vrijdag:
8.30 - 18.00 uur
Zaterdag:
8.30 - 17.00 uur
Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Sinds mei 2000 zijn wij, Koos en Geesje Perton, eigenaar van KADODROGIST PERTON.
Als gediplomeerd drogist en assistent-drogist vinden wij het nog steeds plezierig klanten goed te adviseren en te informeren.

Na 17 jaar ondernemen hebben wij een unieke drogisterij gerealiseerd. Onze winkel is niet aan een formule gebonden zodat wij alles naar eigen inzicht kunnen invullen. Een paar jaar na de opening hebben wij de verkoopruimte kunnen vergroten naar ca. 200 vierkante meter. Daarbij kwamen er voor ons meer mogelijkheden in het te voeren assortiment. Ons eerste doel is om als drogist een goed assortiment in geneesmiddelen, homeopathie, fytotherapie en voedingssupplementen aan te  bieden, daarnaast is er ook volop keus in artikelen voor de persoonlijke verzorging.

Maar ook willen wij U als klant graag verrassen met onze ruime kadohoek waar regelmatig leuke artikelen zijn te vinden en ons groot assortiment geuren. U vindt er kant en klare pakketten, maar we kunnen ook de door u gekozen producten in een decoratief mandje verpakken.

Ook verkrijgbaar bij ons:
speelgoed, kantoorartikelen, verf- en hobbyartikelen, horlogebatterijen, compleet assortiment HG, stofzuigerzakken, klompen, hallmark wenskaarten, cartridges,  (kinder) boeken, trendss 3D kaarten, horloges, sjaals, handtassen, hoofdkussens, solo-stomerij

Onze pasfotokamer is sinds kort uitgerust met nieuw digitaal apparatuur.
Kortom een bijzondere drogisterij in het centrum van Blijham waar wij u graag verwelkomen.
Tot ziens in onze winkel, Koos en Geesje Perton    

Alledaagse verzorging, Louis Widmer, Deborah, Weleda, E-line, parfumerie, Adidas, v.d. Bilt, Chanel nr 5, Armani