Item afbeelding

Hotel de Waalehof

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Overnachten in Groningen, goed en goedkoop en volop mogelijkheden!

Zoekt u een goed en goedkoop hotel/appartement of groepsaccommodatie in Groningen? Dan is Hotel de Waalehof het adres om te overnachten! Ons appartementen/hotel ligt midden in Westerwolde tussen Vlagtwedde en Sellingen. Of het nu gaat om een weekendje weg, één dag, een paar dagen of weken, u zult genieten van al het mooie dat Zuid-Oost Groningen en het grensgebied Duitsland u te bieden heeft.

Het appartementen/hotel ligt midden in een grote tuin en grenst aan het riviertje de Ruiten AA. In ons hotel bevinden zich 5 tweepersoons hotelkamers, 1 éénpersoons hotelkamer en 5 volledig ingerichte appartementen. In de eetzaal op de begane grond verzorgen wij uw ontbijt, en en eventuele lunch(pakketten). 

Naast goedkope overnachtingen bieden wij u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u per fiets, per kano of te voet de omgeving verkennen. Wilt u echter een feest? Een feest gaat het worden! Voor de familie, de vereniging of het bedrijf bieden wij diverse arrangementen.

U bent van harte welkom bij: Jacob en Fenny Wilts, wij zijn sinds december 2003 de eigenaren van dit hotel, het hotel is een ruim 100 -jaar oude karakteristieke boerderij  die van binnen geheel verbouwd is en een leuk onderkomen heeft voor een ieder die er wenst te verblijven, maar van buiten nog steeds uitstekend past in het landschap.

groepsverblijf, overnachting, kanoën, wandelen, fietsverhuur, personeelsfeest, kinderfeestje, vergaderingen, warm en koud buffet, barbecue