Item afbeelding

Bouw- en Renovatiebedrijf Wolbers

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

De kwaliteitsaannemer in Noord-Nederland

Bouw- en Renovatiebedrijf Wolbers staat bekend als een allround bouwbedrijf dat alle voorkomende bouwwerkzaamheden kan vervullen. Of het nu om nieuwbouw, een compleet verbouwtraject of renovatietraject, of om utiliteitsbouw gaat, voor Wolbers is iedere opdracht én opdrachtgever even belangrijk.
Bouwbedrijf Ter Apel heeft het vermogen om op adequate wijze in te spelen bij eventuele veranderingen en nadere wensen van de opdrachtgever, op ieder moment van het bouwproces. Door de inzetbaarheid van onze allround medewerkers, professionals in hun eigen vakgebied, zijn we in staat om nagenoeg iedere opdracht, van klein naar groot, in eigen beheer en naar behoren volledig uit te voeren.

In de provincie Groningen en Noord-Nederland

Wolbers, dé aannemer in de provincie Groningen en in geheel Noord-Nederland, is dé specialist op het gebied van verbouwingen en koppelt vakmanschap aan inzet waardoor het bedrijf in de loop der jaren een goede naam heeft opgebouwd.
Allerlei opdrachtgevers zijn u al voorgegaan en maken gebruik van onze diensten en adviezen. Dat varieert van ondernemers en particulieren tot overheidsinstellingen. Voor foto’s van door ons afgeronde projecten kunt u een kijkje nemen op de pagina portfolio.
Velen geven de voorkeur aan ons kantoor, omdat we als compact bouwbedrijf korte lijnen hebben en we u dan ook gemakkelijker op de hoogte houden van de voortgang. Het contact is persoonlijker, en daar zijn we trots op!

 

Technisch, vakmanschap, bouwkundig tekenaar, ontwerp, bouwvergunning, agrarische bouw, renovatie, restauratie, bouwspecialist, kwaliteit, erkend leerbedrijf