Item afbeelding

Bouwbedrijf en Tekenburo B. Prins

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Welkom bij Bouwbedrijf en Tekenburo B. Prins

Op de site van bouwbedrijf en Tekenburo B. Prins vindt u informatie over de organisatie van ons bedrijf. Wij informeren u over de mogelijkheden van het bouwkundig teken- en adviesbureau, aannemersbedrijf en de diensten die wij voor u kunnen verzorgen.

Het bouwkundig tekenburo ontwikkelt voor particulieren, bedrijven en ter ondersteuning van ons aannemersbedrijf complete bouwplannen en bouwkundig tekenwerk. Dit bouwconcept leveren wij reeds jaren tot tevredenheid van onze opdrachtgevers. Het verzorgen van bouwvergunningen voor met name groot- als kleinschalige verbouwingen behoort tot onze specialiteiten.

Bouwbedrijf B. Prins is een klein ondernemend aannemersbedrijf waar flexibiliteit en kwaliteit voorop staan. Ondanks de vele projecten, welke wij gelijktijdig uitvoeren, zijn wij prima in staat om ook de geringste details in een bouwproces te beheersen.

Wij hopen dat u de nodige informatie over ons bedrijf op deze site kunt inwinnen. Mocht u nog aanvullende informatie willen ontvangen, verwijzen wij u graag naar het contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen voor uw vragen en uw bouwplannen.

Bouwkundig tekenbureau en aannemer in één onderneming…..uw complete bouwpartner.

bouwen,bouwtekening,advies,aannemer,houtbouw,woning,bouw,verbouw,project,

ontwerp