Item afbeelding

Bosch Car Service Jansen

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Uw autobedrijf in Jipsinghuizen

Autobedrijf Jansen is in 1980 opgericht aan de Weenderstraat 7 te Jipsinghuizen. In de loop der jaren hebben er veel veranderingen plaatsgevonden. Niet alleen de werkplaats is gemoderniseerd maar er is ook een wasbox en een wasstraat bijgekomen. Kortom autobedrijf Jansen gaat volledig met zijn tijd mee. 

Autobedrijf Jansen is een bekend begrip in Jipsinghuizen en omgeving. Niet voor niets staan we bekend als betrouwbaar, vakkundig en snel.

Wij leveren service en kwaliteit voor de juiste prijs. Met onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw wens of probleem bij Autobedrijf Jansen wordt opgelost. Als lid van de BOVAG voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen waarop we ieder jaar opnieuw worden gecontroleerd. 

Als Bosch Car Service bedrijf beschikken wij over een moderne werkplaats met geavanceerde apparatuur. Met de nieuwste snufjes op het gebied van auto elektronica kunnen wij een defect in uw auto snel lokaliseren en vakkundig repareren.

Als universeel autobedrijf kunt u bij ons terecht voor alle merken auto’s. Of het nou gaat om reparatie, onderhoud of de aanschaf van een auto, wij helpen u weer op weg. Het team van Autobedrijf Jansen staat klaar om u van dienst te zijn!