Item afbeelding

Jantje Wijnholds Begeleiding en Coaching

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Waarom Begeleiding & Coaching

Jantje Wijnholds Begeleiding & Coaching is een bedrijf waar verbinding belangrijk is.
Wij ondersteunen mensen op hun pad naar verandering. Bij Begeleiding & Coaching staat de ontwikkeling van mensen centraal. Ons doel is om je de mogelijkheid te bieden om te ontdekken wat je kwaliteiten zijn en daar zo optimaal mogelijk gebruik van te kunnen maken.

Belangrijk is om te beseffen dat een coachingsgesprek een unieke kans is om te investeren in jezelf, te reflecteren, te groeien, of op zijn minst wat stoom af te blazen. Niet veel mensen krijgen, of nemen, deze kans. Vaak willen mensen alleen gehoord worden en door goed te luisteren kan Begeleiding & Coaching vaak al veel ruimte creëren bij zijn cliënt.
Begeleiding & Coaching is voor kinderen, jong/ volwassenen, management/ teams, kortom voor mensen met en zonder “rugzak”

Waarom Coachen met paarden

Door ons denken zijn wij in staat om ons gevoel te onderdrukken en weg te stoppen. Maar als je, je gevoel onderdrukt, wil dit nog niet zeggen dat het weg is. Het paard merkt onmiddellijk dat er een belemmering  zit en reageert hier op. Doordat via de invloed van het paard als het ware een ‘andere ingang’ wordt genomen, namelijk via het gevoel, is de impact directer dan bij andere coaching vormen.(veel groter dan bijvoorbeeld bij een psycholoog aan tafel.) Het paard, in combinatie met de vertaling van de paardencoach, zorgt ervoor dat je denken en voelen (opnieuw) met elkaar in verbinding worden gebracht. Zodra het paard merkt dat er geen verschil meer bestaat tussen hoofd en hart, zal het dit ook bevestigen door ontspannen bij je te komen staan. Het paard voelt dan aan dat jij weer ‘oké’ of ‘een geheel’ bent. Het voelt veilig om met jou een “kudde “te zijn.

 

 

Zelfvertrouwen, Carrièreswitch, Stress, Burn out, Persoonlijke groei, Autisme (ASS) , Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)