Item afbeelding

Bosch Car Service Bruining

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Uw autobedrijf in Bellingwolde

Kwaliteit, veiligheid, service en vakmanschap. Dat zijn bij garage Jan Bruining aan de Leidijksweg in Bellingwolde vanzelfsprekende begrippen. U kunt er in de hypermoderne werkplaats terecht voor allerlei diensten, zoals herstel van schade aan ruiten, reparatie en onderhoud van de airco, schade-afwikkeling als taxatie en -reparatie, autodiagnose en leenauto’s. Bovendien beschikt Bruining over pechhulp voor wanneer u met pech langs de weg komt te staan.

Natuurlijk kunt u ook bij Jan Bruining terecht voor een goede occasion en voor regulier onderhoud van de auto. Een degelijke en een goed onderhouden wagen is zeker op het platteland van groot belang. Als geen ander heeft Jan Bruining van het gelijknamige autobedrijf in de grensplaats hier ervaring mee. Hij leidt al zo’n tien jaar het autobedrijf aan de Leidijksweg.

De werkplaats is onder meer uitgrust met de meest moderne diagnose-aparatuur, die wordt bediend door gediplomeerd personeel. Zelf heeft Jan Bruining een schat aan theorie- en praktijkervaring in de autobranche opgedaan. Hiernaast is het autobedrijf sinds dit jaar aangesloten bij het Bosch Car Service netwerk. Hierdoor blijft het garagebedrijf op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en kan het altijd rekenen op de kennis van Bosch.