Item afbeelding

Administratiekantoor Sokolowski en KLaassens

Contact eigenaar: Eigenaar van deze zaak?

Al bijna zeven decennia lang houden wij ons bezig met de behandeling van financiële en fiscale zaken van het midden- en kleinbedrijf en van particulieren. Voorheen werd het kantoor in de vorm van een eenmanszaak gedreven en vanaf 1998 vormen wij een maatschap. De werkzaamheden vonden plaats vanuit het kantoor in Bellingwolde. Sinds het voorjaar van 2006 hebben we een pand in Winschoten betrokken. Het kantoor te Bellingwolde wordt als nevenvestiging aangehouden.

Vaste aanspreekpunten op ons kantoor zijn Herman Kroon en Erik Klaassens. U kunt altijd bij één van ons terecht omdat we goed op de hoogte zijn van al onze klanten. Ook is Janette Hager aanwezig die u te woord kan staan en een afspraak kan regelen.

Als klein maar ervaren kantoor profileren we ons door een grote betrokkenheid met onze klanten. Meestal kennen we hen al heel lang en daardoor spreken we de taal van de ondernemer. Het persoonlijk contact is heel belangrijk omdat wij toch vaak worden gezien als de vertrouwenspersoon voor de klant.

 

 

 

administratie;belasting;loonadministratie;ondernemer;particulier;advies;boekhouding