Netwerkavond voor ondernemend Westerwolde

Home » Bedrijfsnieuws » Netwerkavond voor ondernemend Westerwolde
Op woensdag 20 november organiseren Handelsvereniging Mercurius, Industriekring Ter Apel e.o. en Parkmanagement ’t Heem in samenwerking met de gemeente Westerwolde in Hotel Boschhuis in Ter Apel een netwerkavond voor ondernemend Westerwolde. Samenwerking, kennisdeling en verbinding staan centraal. Gastspreker van de avond is voormalig Formule 1 autocoureur Robert Doornbos. Hij neemt de aanwezigen mee in de wereld van topsport en ondernemerschap, waar het draait om teambuilding, presteren, leiderschap en lef. 
 

Aanmelden

De netwerkavond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Westerwoldse ondernemers kunnen zich aanmelden voor de avond door een ticket te kopen via ticket-dog.nl. De kosten bedragen € 18,50 per persoon.

Het ondernemersklimaat in de verschillende dorpen in Westerwolde is de afgelopen jaren erg sterk geworden en verder geprofessionaliseerd. De organisatie vindt het nu tijd dat de dorpen de samenwerking opzoeken en kennis en ervaring uitwisselen. Aanwezigen kunnen na het verhaal van Robert Doornbos onder het genot van een hapje en drankje napraten en collega-ondernemers uit de regio en andere bezoekers beter leren kennen. Tijdens de netwerkborrel is er gelegenheid om bij verschillende stands informatie in te winnen over onderwerpen als personeel, financieringen en subsidies.

Reacties zijn gesloten.