Brandweervrijwilliger worden in Ter Apel?

Home » Agendaitem » Brandweervrijwilliger worden in Ter Apel?

Ben jij ons nieuwe teamlid?

De brandweer in Ter Apel zoekt mensen tussen 21 en 45 jaar die graag klaar staan voor buren, voor het dorp en de gemeenschap waarin ze leven. Klaarstaan bij brand, bij ongevallen en voor het redden van dieren in nood. Dat is waar je als vrijwilliger voor staat. Ze mogen 24/7 een beroep doen op jou en de andere collega’s in de ploeg. Om deze hulp in de toekomst te kunnen blijven bieden, zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

Kom jij bij ons team?

Sta jij ook paraat voor je buren, de bedrijven die zo belangrijk zijn voor de economische ontwikkeling in ons gebied en voor zorginstellingen en scholen in onze omgeving? Wij zoeken nuchtere en praktische collega’s, mannen én vrouwen, die overdag een onderdeel kunnen uitmaken van een hecht team brandweervrijwilligers. Werk jij in ploegendiensten of parttime, dan is dit misschien iets voor jou!

Iets voor jou?

Kom naar de informatiebijeenkomst op zaterdag 14 maart in de kazerne van Ter Apel, Heemker Akkerstraat 1. De bijeenkomst is van 13.00 uur tot 15.00 uur. Graag aanmelden via tonnie.zijlstra@vrgroningen.nl 

Interesse?

Heb je onze informatiebijeenkomst gemist? Helemaal geen probleem! Stuur een mail naar tonnie.zijlstra@vrgroningen.nl met al je contactgegevens. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.